Påsklovsläger

Påsklovsläger

Nu har du som är mellan 9-13 år möjlighet att spendera en dag här på Ystad djurpark och fira påsk tillsammans med djuren. Vi kommer påskpynta till djuren och arrangera äggjakt både för barnen och flera av djuren.

Har du varit på dagläger eller nattläger på djurparken redan? Påsklägret är ett nytt koncept och kul även för dig som redan varit här på läger! Förutom att träffa och ta hand om djuren, ingår: fika, lunch och en riktigt snygg t-shirt. Lägret pågår 1 dag mellan 9.00-16.00

Anmäl dig nedan!

Pris: 950 kr.
Ålder: 9-13 år

Kommande läger

Datum Platser kvar
2024-03-28 Fullt

Anmälan


Vårdnadshavares kontaktuppgifter

För oss på Ystad djurpark är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. I vår integritetspolicy ser du hur och vilka personuppgifter vi sparar. Detta gör vi för att kunna skicka dig relevant information, erbjudanden och för att förbättra vår service. Du kan när som helst begära att vi raderar dina uppgifter som vi har sparat. Som del i vår integritetspolicy använder vi oss av en två-stegs verifiering vid registrering så du kommer inom kort få ett mail som du måste bekräfta för att anmälan ska vara giltig. Mer om vår integritetspolicy hittar du här: