Halloween

Fira Halloween med djuren på Ystad djurpark!

Vill du vara med och fira halloween bland djuren på djurparken? I år lanserar vi Halloweenläger för barn i åldrarna 9-13 år! Under en dag får du bland annat:

Vad ingår
  • Halloweenpynta hos nästan alla djuren.
  • Hälsa på aporna, lemurerna och surikaterna.
  • Ta hand om alligatorerna (på säkert avstånd)
  • Och mycket mer!

Har du varit på dagläger eller nattläger på djurparken redan? Halloweenlägret är ett nytt koncept och kul även för dig som redan varit här på läger!

Förutom att träffa och ta hand om djuren, pyssla och leka ingår: fika, lunch, glass och en riktigt snygg t-shirt. Lägret pågår 1 dag mellan 9.00-16.00

Anmäl dig nedan!

Pris: 950 kr.
När: 3 november 9.00-16.00
Ålder: 9-13 år

Kommande läger

Datum Platser kvar

Anmälan


Vårdnadshavares kontaktuppgifter

För oss på Ystad djurpark är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. I vår integritetspolicy ser du hur och vilka personuppgifter vi sparar. Detta gör vi för att kunna skicka dig relevant information, erbjudanden och för att förbättra vår service. Du kan när som helst begära att vi raderar dina uppgifter som vi har sparat. Som del i vår integritetspolicy använder vi oss av en två-stegs verifiering vid registrering så du kommer inom kort få ett mail som du måste bekräfta för att anmälan ska vara giltig. Mer om vår integritetspolicy hittar du här: