Djurparksläger

Vill du prova på att vara djurskötare på Ystad djurpark?

Varje sommar har alla mellan 9–14 år chans att lära känna och ta hand om våra djur, precis som vi gör i parken varje dag.

På vårt djurparksläger får du följa med våra djurskötare under två dagar. Då får du till exempel pyssla om våra minigrisar, mata våra stora bison, göra leksaker till våra apor och kontrollera temperaturen i vårt terrarium. När djuren är omskötta är det tid för lekar, tävlingar och bad på vårt badland.

Dagläger för dig som är 9–13 år
Förutom att träffa och ta hand om djuren, bada och leka ingår: fika, lunch, glass och en riktigt snygg t-shirt. Lägret pågår i två dagar mellan 9.30-16.00 och du sover hemma på natten. Priset för dagläger är 1450 kr.

Övernattningsläger för dig som är 11–14 år
Utöver att träffa och ta hand om djuren, bad och tävlingar ingår: fika, lunch, glass, middag, kvällssnacks, övernattning, frukost och en riktigt snygg t-shirt. Lägret startar kl 9.30 dag 1 och slutar 16.00 dag 2. Priset för övernattningsläger är 1950 kr.

Kommande läger

Datum Platser kvar
17–18 juni Fullt Anmäl dig
19–20 juni Fullt Anmäl dig
24-25 juni Fullt Anmäl dig
1-2 juli Fullt Anmäl dig
8-9 juli Fullt Anmäl dig
29-30 juli Fullt Anmäl dig
5-6 augusti Fullt Anmäl dig
12-13 augusti Fullt Anmäl dig
Datum Platser kvar
26-27 juni Fullt Anmäl dig
3-4 juli Fullt Anmäl dig
10-11 juli Fullt Anmäl dig
18-19 juli 1 Anmäl dig
31 juli-1 augusti Fullt Anmäl dig
7-8 augusti Fullt Anmäl dig
14-15 augusti Fullt Anmäl dig

Anmälan


Vårdnadshavares kontaktuppgifter

För oss på Ystad djurpark är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. I vår integritetspolicy ser du hur och vilka personuppgifter vi sparar. Detta gör vi för att kunna skicka dig relevant information, erbjudanden och för att förbättra vår service. Du kan när som helst begära att vi raderar dina uppgifter som vi har sparat. Som del i vår integritetspolicy använder vi oss av en två-stegs verifiering vid registrering så du kommer inom kort få ett mail som du måste bekräfta för att anmälan ska vara giltig. Mer om vår integritetspolicy hittar du här: