Djurvårdare för en dag

Visst har du alltid undrat hur det är att vara djurvårdare på en djurpark?

Nu behöver du inte undra längre! Boka in dig på en av våra exklusiva dagar då du får hänga med våra djurvårdare under en heldag i djurparken.

Du kommer under dagen att få träffa på de flesta av våra djur och komma bakom kulisserna för att få en inblick i hur det är att jobba med olika slags djur. Så kavla upp ärmarna och anmäld dig nu!

Anmäl dig till Djurvårdare för en dag nedan.

Ålder: 15 år och uppåt. Är du under 15 rekommenderar vi ett av djurparkslägren. Där får du bland annat prova på att vara djurvårdare!

Pris: 1 250 kr

Tid: 08.30 - 15.00

Vad ingår
  • Entré till djurparken
  • Lunch & fika
  • Magiska ögonblick
  • Kanske lite träningsvärk....

Kommande läger

Datum Platser kvar
2024-07-02 5
2024-07-09 3
2024-07-16 5

Anmälan

Kontaktuppgifter

För oss på Ystad djurpark är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. I vår integritetspolicy ser du hur och vilka personuppgifter vi sparar. Detta gör vi för att kunna skicka dig relevant information, erbjudanden och för att förbättra vår service. Du kan när som helst begära att vi raderar dina uppgifter som vi har sparat. Som del i vår integritetspolicy använder vi oss av en två-stegs verifiering vid registrering så du kommer inom kort få ett mail som du måste bekräfta för att anmälan ska vara giltig. Mer om vår integritetspolicy hittar du här: