Jobba på Ystad djurpark

Intresserad av att arbeta med djur och människor?

Här arbetar vi nära både djuren och våra besökare, ingen dag blir den andre lik. Inför varje ny säsong tar vi emot nya ansökningar från glada sökande till de tjänster vi behöver. Här kan du se vad vi söker just nu och har du frågor är du välkommen att höra av dig på telefon 0705-083229 eller 0706-771019.

Lediga tjänster

Ansvarig ponnyridning 2019
Vi söker personal till säsongens ponnyridning. Arbetet innefattar hästskötsel och mycket kontakt med våra besökare.

För att söka behöver du
- vara över 16 år
- Ha hästvana och vara service-minded

För att ställa frågor eller söka mailar du till: christina@ystaddjurpark.se

Poolskötare timanställning 2019
Nu söker vi en poolskötare till Ystad Djurpark. Tjänsten är ca 3-4 timmar/dag och innebär att hålla pool och poolområde i fint skick för våra besökare. Arbetet innefattar även enklare tekniska moment

För att ställa frågor eller söka mailar du till: christina@ystaddjurpark.se

Djurskötare vikariat pga föräldraledighet med start våren 2019
Vi erbjuder dig med ett stort intresse för både djur och människor ett omväxlande arbete i en unik arbetsmiljö. Du arbetar med djur och djurskötsel, guidning, drift och underhåll samt handledning av gymnasieelever och undervisning. Till din hjälp har du fyra engagerade heltidsanställda medarbetare samt helg-, semester-, och vikariepersonal.

Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i djurparker, på djursjukhus eller med lantbrukets produktionsdjur. Du är ambitiös och driftig med god fysik och har gott djuröga. För gott samarbete i vår trevliga personalgrupp är det en förutsättning att du har hög social kompetens. B-körkort är ett krav.

Du har dokumenterad utbildning som djurvårdare, högre lantbruksutbildning, naturbrukslinjen djurhållning eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av handledning/undervisning är meriterande.

Läs mer på Gröna Jobb

För att ställa frågor eller söka mailar du till: christina@ystaddjurpark.se

Trädgårdsansvarig med trådgårdsutbildning
Ystad Djurpark söker Trädgårdsansvarig till säsongen 2019. Drömjobbet för rätt person. Vi söker dig som är engagerad, tar stort ansvar, har gedigen erfarenhet och relevant utbildning. Du ska vara stresstålig, fysiskt stark, samt självgående med god planeringsförmåga. Du måste också vara utåtriktad, ha social kompetens och vara beredd att svara på besökarnas frågor. B-körkort är ett krav.

Tjänsten innebär bl.a:
- Skötsel av rabatter och planteringar
- Gräsklippning
- Beskärning av buskar och träd
- Nyanläggning
- Enklare rep.arbeten
- Varierande och omväxlande arbete

Tjänsterna är heltid alternativt halvtid säsongsanställning med start mars eller maj enligt överenskommelse. Säsongen sträcker sig fram till 30:e september.
Lön enligt avtal.
Vi har kollektivavtal
Vi vill att din ansökan innehåller ett CV och en personpresentation.

Läs mer på Gröna Jobb

För att ställa frågor eller söka mailar du till: christina@ystaddjurpark.se

Cafépersonal 2019
Du som gillar djur, människor och fika har en bra chans att söka ett riktigt roligt sommarjobb 2019 redan nu. En säsong här blir en upplevelse i sig ihop med kul kollegor i en miljö som inte liknar någon annan.

För att söka behöver du
- vara över 16 år
- vara glad och trevlig
- tycka om att arbeta med människor
- ha lite erfarenhet av servicearbete

För att ställa frågor eller söka mailar du till: ingemar@ystaddjurpark.se