Jobba på Ystad djurpark

Lediga tjänster


TRÄDGÅRDSANSVARIG TILL SÄSONGEN 2024

Drömjobbet för rätt person! Vi söker dig som är engagerad, tar stort ansvar, har gedigen erfarenhet och relevant utbildning.

Läs mer och ansök på: gronajobb.se


PERSONAL TILL RESTAURANG OCH ENTRÉ SÖKES

Som medarbetare på Ystad djurpark bidrar du till bevarandet av hotade arter från hela världen. På sommaren engagerar och utbildar vi tillsammans gäster om vikten av bevarande och biologisk mångfald.


ARBETSUPPGIFTER - Bereda och servera lättare maträtter, smörgåsar, glass, läsk och andra produkter som finns i sortimentet samt att jobba i Grill och Entré. Du ansvarar för att Café/Grill ser snygg och städad ut under och efter dina pass. Du ansvarar för att kassan redovisas enligt de riktlinjer som finns.


EGENSKAPER - Du är en engagerad positiv person som har hög ansvarskänsla och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du är en person som gillar ordning och reda samt har en hög känsla för service. För att lyckas i din roll behöver du vara drivande och självgående samt ha en positiv inställning och attityd. Du kommer att ingå i ett härligt team och vara välkommen som nyanställd.


Caféet är öppet 1 maj-30 sept. 10-18. Arbetstiderna kommer variera men generellt arbetar man tidigt eller sent pass beroende på säsong. Exakta tider och schema görs upp vid anställning. Anställningen är en säsongsanställning.


Tillgång till bil är ett måste pga dåliga kollektiva förbindelser.
Vi utgår från framtagna kollektivavtal vid lönesättning. Lönen sätts individuellt.

Vid intresse, skicka CV och några korta rader om dig själv till

ingemar@ystaddjurpark.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa
Ingemar Knutsson tel. 0706771019


Djupt inbäddad i böljande landskap 5 mil öster om Malmö ligger Ystad Djurpark där man möter exotiska djur från hela världen i en generös miljö. Djurparken har funnits i 25 år och har utvecklats mycket positivt genom åren. Förutom dom större djuranläggningarna finns idag terrarium/smådjursavdelning, ett lek- och vattenland, café- och restaurangverksamhet samt på Djurparken en skola med skolverksamhet för gymnasieelever från Naturbrukslinjen.