Äta & fika

Fika, lunch eller middag

När det är dags att fylla på energin har du flera olika ställen att gå till i vår park. Du beställer vad du är sugen på och väljer om du vill sätta dig på innergården, på trädäcket, i äppelträdgården, eller inne i växthuset. Om du hellre vill ha med dig egen fika finns det gott om bra platser för picknick runt om i parken. Till exempel ovanför kamelbacken eller intill servalhägnet och passa på att spana på djuren samtidigt.

Här kan du beställa olika typer av korv, frasig fish and chips eller välja mellan tre olika burgare: Angus, halloumi eller sojaburgare. Menyn hos grillen passar också perfekt för den som vill äta en lite tidig middag. I grillen kan du även beställa dryck till både barn och vuxna. Här finns till exempel läsk, juice, vatten, öl och vin. Beställer du från grillen kan du sätta dig på ett av borden alldeles intill, eller ta med dig din tallrik till ett mysigt bord någonstans i närheten.

Café och butik

Vid papegojträdet hittar du café och butik i samma hus. Här inne kan du köpa roliga souvenirer, men också beställa bland annat matiga mackor, köttbullar, pannkakor eller kakor och fikabröd. I caféet hittar du också glass och dryck som kaffe, te, juice, öl och vin. Precis utanför caféet hittar du trädäcket, ett bekvämt ställe att fika och samtidigt titta ut över parken.

Glasskiosken

Runt samma gård som caféet och grillen ligger, hittar du också vår glasskiosk. Här kan du smidigt köpa din glass på vägen ut i parken utan att låta dig frestas av caféets större utbud - ett perfekt alternativ för den som kommer i sällskap med rastlösa barnsben som vill vidare.

Poolkiosken

Inne på poolområdet ligger kiosken en bit upp på sluttningen med utsikt över poolerna. Här kan du tanka energi i form av glass, kaffe, läsk, juice och vatten.

Picknick i parken

På utvalda platser runt om i parken finns picknickbord och grillplatser uppställda. Om du har råkat glömma grillkolen hemma kan du vara lugn, det finns att köpa i butiken. Som besökare är du mer än välkommen att ta med dig din egen fika och sätta dig ner där du hittar en bra fikaplats. Tar du med dig filt så kan du slå dig ner nästan precis var som helst du upptäcker en mysig picknickplats.